14 Nov 2013

Find My Way Back Home
Happy Thursday guys, hope you've all had a great day. Today I want to talk to you about a really special thing, a thing many of us couldn't live without, without which I would have probably gone nuts. This thing has always played a very significant role in my life. It has helped me overcome many unpleasant and tiring phases of my life. It has given me courage and taught me how to be creative. It makes me feel alive, it makes the food I eat taste better, it even makes me remember everything much more vividly. It transcends all boundaries of communication, a mutual language is not needed for us human beings to share and enjoy it. It is the magical language of the Universe -music.

Iloista torstaita ihanat, toivottavasti teillä on ollut kiva päivä. Tänään halusin puhua teille yhdestä mulle todella tärkeästä jutusta, jutusta jota ilman monikaan meistä ei voisi elää. Ilman tätä juttua, minä ainakin olisin jo tullut hulluksi. Tää on ollut aina todella merkittävä osa mun elämää. Se on auttanut mua selviämään monien vaikeiden, ikävien ja väsyttävien elämänvaiheiden läpi. Se on antanut mulle rohkeutta ja opettanut mulle paljon luovuudesta. Sen avulla voin tuntea olevani elossa, se saa ruuan maistumaan paremmalta, ja jopa muistan asioita sen avulla paljon elävämmin. Se ylittää kaikki kommunikaation rajat ja esteet, me eri maiden kansalaiset emme tarvitse yhteistä kieltä voidaksemme jakaa ja nauttia siitä. Se on taianomainen meitä kaikkia kansallisuuksia yhdistävä universaali kieli - musiikki.

Now if you didn't press the play button in the beginning of the post yet, go ahead and do it. Isn't it remarkable how the mood changes when you listen to this happy and cheerful song while looking at the pictures. Yeah, I know this song might not be a favourite of yours or it might be a song you haven't even heard of before, but still you get the picture. Now I urge you to find a song you really like/ a song that makes you feel alive and happy. Thanks to music we can forget all about the dull and miserable weather outside. Three words: M - C - R: Music, Candles and Red wine and we'll survive through this autumn and winter just fine. Guys, what are your ways to get through the cold and dark autumn and winter?
- Mindy <3   

Nyt, jos et vielä painanut play-nappulaa tuolla alussa, klikklikklik- teepä se nyt. Eikö olekin huisin ihmeellistä miten mieli muuttuu, kun kuuntelee tätä iloista, eloisaa kappaletta samalla kuin katselee näitä kuvia. Juu tiedetään, tää ei varmastikaan oo kovin monelle teistä tuttu biisi, saatika sitten että vielä tykkäisitte siitä, mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan. Nyt kehotankin teitä kaikkia laittamaan soimaan oman lempibiisinne/ kappaleen josta tulet iloiseksi ja tunnet eläväsi. Musiikin ansiosta me voimme unohtaa kokonaan tuon inhottavan märän ja masentavan ilman ulkona. Kolme sanaa: M - K - P: Musiikki, Kynttilät ja Punaviini ja selviämme kuule varmasti tämän syksyn ja talven hienosti, eikö vain? Mitkä on teidän keinot selvitä kylmän ja pimeän talven yli?
- Mindy <3 

6 comments:

 1. Love your coat :)

  New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/11/ootd-my-new-hoodie-from-udobuy.html

  ReplyDelete
 2. Aww thanks darling. Heading over to your blog now! xx

  ReplyDelete
 3. Mä en vaan pääse yli banneris ihanasta pariisi-vibasta ja tuo harmaa takki on aivan ihana <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihiii voi että, kiitos Lotta. Ihanaa et banneri on jäänyt mieleen.;p. Mäkin tykkään hurjasti tosta takista, huippu kirppislöytö! <3

   Delete
 4. Moi! Sun blogi näyttää kivalta ja sul on ihana tyyli! Tykästyin etenkin sun bannerin asuihin :))

  http://leopardella.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Ella, ihana kuulla että tykkäilet.:) Harmi että nyt loppusyksyllä ja talvella ei voi enää pukeutua ihan samalla tavalla, kun pitää enempi miettiä lämpöä ja käytännöllisyyttä. :) Meenkin heti kurkkaa sun blogin! xx

   Delete

Don't forget to follow me, that way it gets much easier for you to see all my fashion updates. - Mindy <3