29 Oct 2013

Black & White Brocade

 
As it was such a lovely morning, me and  my gorgeus friend miss C decided to go to the park to take a few outfit pictures before going for lunch. Maybe even a little too much sunshine and laughter in these pictures. It almost looks as if my hair was on fire, but nevermind you still get the idea. So it is my last day here in England. Yeah I am a little sad, well at least it won't be that long until my next visit.

Koska täällä oli aivan mielettömän kaunis aamu, päätettiin upean miss C:n kanssa mennä ennen lounasta ottamaan muutamat asukuvat läheisessä puistossa. Ehkä oli tällä kertaa jopa hiukan liian aurinkoinen sää ja nauravainen bloggari, kun hiuksetkin näyttää lähestulkoon olevan tulessa, no mutta saattepa hiukan ideaa.:) Tänään on siis mun viimeinen päivä täällä Englannissa. No juu, on kyllä hiukan haikea mieli, mutta onneksi seuraavaan visiittiin ei ole kovinkaan pitkä aika.   To be honest I was going to wait until my upcoming haul to show you all the new things I've got during my stay here in England. Well, I couldn't wait any longer to wear my new booties, which I'm deeply in love with. In real life the buckle and the zippers are subtle gold, not silver as it may seem. I somehow also just happened to try on my new pair of baroque-inspired leggings. They were extremely nice and comfy, so obviously I couldn't help wearing them either. What do guys think of today's outfit?
- Mindy <3

Mun oli alunperin tarkoitus näyttää kaikki Enkun ostokset vasta tulevassa ostospostauksessa. No, enhän minä tietenkään malttanut olla laittamasta jalkaani uutukaisia bootsejani, joihin olen syvästi rakastunut. Luonnossa tuo solki ja vetskarit on sellaiset kauniin kultaiset, ei siis hopeat niin kuin kuvissa saattaa näyttää. Öörhm, jotenkin päädyin myös kokeilemaan uusia barokkikuvioisia legginsejäni. Ne oli vaan niin mukavat päällä, etten malttanut ottaa niitäkään enää pois. Mitäs siellä tykkäillään päivän asusta?
- Mindy <3

10 comments:

 1. Voi herranjumala miten kauniit hiukset sulla on ! :-) ♥ Musta tuntuu että kaikki kohta aattelee että tää hiuskommentti on mulle niin semi, mutta RAKASTAN hiuksia ja selailen päivittäin ihan sikana blogeja ja harvoille ihanakutrisille tätä sanon! Tuntuu vaan, että jokaiseen "uuteen" löytämääni blogiin kommentoin tälleen! Heh ! Mut ihana ihana ihana ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihanaa, kiitti! Hiukan pitää kyllä latvoja käydä kohta taas siistimässä että pysyykin hyväkuntoisina. Vaikutat kyllä niin symppikseltä ja osaisin kuvitella että puhut aika paljon, mä oon ite ihan samanlainen höpöttäjä.:p

   Delete
 2. Replies
  1. Eikö vain, ne maksoikin joku 10e ja nappasin tosiaan Forever 21:sta. Eiks yks sellainen liike vois rantautua Suomeenkin, ja lisäks yks Topshop, yks River Island, yks Urban Outfitters sekä Miss Selfridge. Niillä ainakin tämä tyttö pärjäis jo varsin pitkään. : )

   Delete
 3. Tosi päheet kyllä nuo legginsit :p Myös sun banneris on aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin ihastuin niin noihin legginseihin, pähee kuvaa niitä aika hyvin.:D Huippujuttu että tykkäilet, mä oon miettinyt pitäiskö laittaa jotain syksyisempiä kuvia jo banneriin, hmm no ehkä ei ihan vielä.

   Delete
 4. oi ompa upeet pöksyt ! tosi kiva blogi siulla <:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Hanna. Jee, ihana kuulla että tykkäilet mun blogista! :)

   Delete
 5. Replies
  1. Hihii kiitti sanndi, mustakin noi on tosi makeet.:)

   Delete

Don't forget to follow me, that way it gets much easier for you to see all my fashion updates. - Mindy <3