2 Sept 2013

How to style a printed top in two witty ways
















When it comes to fashion, printed tops are still one of those things every girl should have in their closets. I have somehow created a real obsession for them. As I like to challenge myself when dressing up , I decided to pair this classy lace pencil- skirt with my loose printed tee. In my opinion , these two together create a very interesting pairing. By adding a pair of black or nude heels and a nice clutch this outfit could easily be worn for a night-out. To be honest, I would never normally wear a pencil-skirt, but when paired with this everyday top, I like it, I actually really like it.
 
Kun muodista on kyse, printtipaita on tällä hetkellä yksi niistä asioista joka pitäisi löytyä joka tytön vaatekaapista. Itse olen onnistunut luomaan varsinaisen pakkomielteen niihin. Koska tykkään pukeutuessa haastaa itseni, päätin yhdistää tämän klassisen kauniin pitsisen kynähameen arkisen printtipaitani kanssa. Mielestäni nämä kaksi elementtiä tekevät yhdessä asusta tosi mielenkiintoisen. Lisäämällä asuun mustat tai nudet korkokengät ja kauniin clutchin, tämä asu toimii mainiosti juhlavampanakin asuna, vaikka sinne baariin. En kyllä normaalisti käytä lainkaan kynähameita, mutta tykkään siitä tämän arkisen t-paidan kanssa, itseasiassa tykkään siitä erityisen paljon.



In this other pairing: faux leather skater skirt with studded detailing and the same printed top, the whole look immediately changes from a classy chic to a more girly look. By adding a pair of Converse or other pretty sneakers you can create an even more playful outfit. It’s all about playing with contrasts. Which one of these is your favourite, how would you guys style your printed tops? -Mindy <3

Vaihtamalla pitsisen kynähameen tekonahkaiseen skater- hameeseen niittiyksityiskohdilla, asu muuttuu välittömästi klassisesta kaunottaresta tyttömäisempään lookiin. Lisäämällä vielä hameen kaveriksi Converset tai muut kauniit sneakerit asu muuttuu vieläkin leikkisämmäksi. Kyse on kontrasteista. Kumpi asu nousi teidän lemppariksi, miten te itse stailaisitte printtipaidan? -Mindy <3

27 comments:

  1. Aivan ihana toi kuva, jossa kurkkaat ikkunasta!

    Näyttää kyllä kivalta printtipaidan ja klassisemman hameen yhdistelmä! Paita toimii hyvin yhteen myös ton toisen hameen kanssa. Mäkin tykkään printtipaidoista - niitä ei vaan voi olla liikaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentista, tosiaan vaan kokeilemalla voi löytää uusia jänniä yhdistelmiä.:)Kiva kuulla että joku muukin on niihin hurahtanut! ;p

      Delete
  2. Sopii kyllä yllättävän hyvin toi pitsi ja printti yhteen:)) itsekkin olen kaappiani parilla printtipaidalla täydentänyt ja todennut niiden monet mahdollisuudet:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä, ja niin kuin kuvasta näkyy ilme muuttuu myös valtavasti riippuen onko paita hameen sisällä vai ulkopuolella.:)Juup, printtipaidoilla ei voi mennä vikaan!

      Delete
  3. Wonderful outfit...I like your pretty blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    let me know follow you then back.
    Lovely greets nessa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much. <3 Yeah will do, heading over to your blog now. :)

      Delete
  4. Bongasin sut tuolta demistä... Sulla on kivasti muista poikkeava tyyli, mutta muuten en kyllä oikein erota tätä muista muotiblogeista, vaikka mainostit tätä nimenomaan TÄYSIN erilaisena. Ei se siis välttämättä mikään huono asia ole. Itse en muutenkaan ole niin kovasti muodin, tai muotiblogien perään, joten mistäpä minä mitään tietäisin. :)

    Se, että kirjoitat sekä suomeksi, että englanniksi lisää varmasti lukijakuntaa.

    Ulkoasu on kivan rauhallinen ja simppeli. Banneri on ihan kiva omalla erikoisella tavallaan, mutta jokin siinä mua häiritsee.. Mielipidekysymys toki tämäkin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mietin pitkään laittaisinko tuonne ilmoitusta vai en, mutta sitten hetken mielijohteesta ja kavereiden kannustusten saattelemana näin päätin tehdä.:) Kiitos sulle mainiosta palautteesta, mietin itsekin mitä tuolle bannerille voisi tehdä, yritin sitä leventää, mutta sitten kuvat näyttivät entistä hölmömmiltä, hiukan tuota laatikkomaisuutta haluasin pois, oisko sulla siihen vinkkejä? Tuo erilaisuus lähtee ehkä omanlaisesta kirjoitustyylistä ja tosiaan ei oo ihan sellainen perus farkut & t-paita tyyli mulla. Mutta ihan vasta-alkajia ollaan, joten eiköhän se omin blogin pito tyyli löydy vaan kokeilemalla.:)kiitti vielä!

      Delete
  5. Kiva blogi sulla :) Tuo printti t-paita on cool!

    http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paljon kiitoksia.:)Toi on kyllä kivan monipuolinen paita ja tärkeä sanoma sillä.;p

      Delete
  6. Ihana blogi!! Jään ehdottomasti seurailee :) Vitsit ku haluisin itellekki tollasen skater hameen!

    http://www.justlovethislife.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että tykkäät.:) Noi skater-hameet on kyllä tosi kivoja, ostin itseasiassa just BikBokilta kolmannen skater hameeni ups, tää yksilö oli viininpunainen, mut sieltä löytyi samaa myös mustana. Noita tekonahkasia versioita on näkynyt paljon Asoksella, johon on ilmaset postikulutkin aina ;p.

      Delete
    2. uu tarvii mennä metsästää jonkunäköstä! :)

      Delete
  7. Thank you so much for the follow,dear.^^
    Follow you back on bloglovin and gfc,too.
    Do you also follow me on gfc?
    Visit me on
    circleofchaos on mystylehit.de

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome, you deserve it! Yeah will do that.:)

      Delete
  8. Lovely look! Pretty! xo

    http://wildheavenphotography.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww thanks, heading over to have a peek of your looks now.:)

      Delete
  9. Vau onpa sulla kerrassaan ihana tyyli! Tosi inspiroivia kuvia, oli selailtava vähän pidemmällekin sun blogia :) Tuut varmasti saamaan nopeesti lukijoita jos jatkat tähän malliin!

    Anna / livetolove-anna.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos aivan mielettömästä palautteesta, ihan vallan liikutuin. <3 Tää blogin perustaminen on ollut haaveena jo viitisen vuotta, ja oon ikionnellinen että vihdoin oli mahdollisuus/resurssit ja uskallus pistää tämä pystyyn.:)Ykköstavoitteena onkin pitää blogi mahdollisimman omannäköisenä ja siinä samalla koitan parhaani mukaan inspiroida muita tyylityttösiä.:)

      Delete
  10. love this outfit.
    great post!!
    would you like to follow each other on bloglovin?
    let me know :)
    - Janine
    http://theeoptimist.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww thanks, which of these two do you prefer? ;p Yeah I'll have a look. Luv Mindy <3

      Delete
  11. Beautiful look! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  12. Onpas nättejä kuvia! T: K

    ReplyDelete
  13. you look nice, and you have a lot of nice experiences :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww thanks! What kind of experiences do you mean?:D

      Delete

Don't forget to follow me, that way it gets much easier for you to see all my fashion updates. - Mindy <3