28 Sep 2013

Mindy's mink eyelash extensions experience

Sain hiljattain upean tarjouksen kokeilla ekaa kertaa elämässäni ripsienpidennyksiä. Olen aikaisemmin suhtautunut kaikenlaisiin pidennyksiin hiukan varauksella, mutta nyt mun täytyy myöntää että olen todella positiivisesti yllättynyt näistä räpsyttimistä. Toiveenani oli saada mahdollisimman luonnolliset hiukan vain pituutta ja tuuheutta tuovat ripsenpidennykset. Voin todellakin todeta kaikkien toivomusteni toteutuneen 120%:sti. Mun ei ole tarvinnut ollenkaan käyttää ripsaria, ja lisäksi meikkaaminen aamuisin on nopeutunut huomattavasti. Lisäksi ripset tuntuvat varsin kevyiltä, eivätkä ainakaan mulla ole aiheuttaneet minkäänlaista ärsytystä silmissä. Bonuksena vielä, ystävälläni Kerlillä on erittäin vakaat kädet ja hän tekee työnsä todella tunnollisesti alusta loppuun. Itse saatoin välillä jopa hiukan uinahtaa ystäväni ammattitaitoisessa ja hellässä käsittelyssä.

Mulle laitettiin minkkiripsienpidennykset, mitkä ovat kuulemma kaikista suosituimmat ripsienpidennykset juuri niiden luonnollisen lopputuloksen vuoksi. Ja ei, minkkiripsissä ei ole käytetty aitoa minkkiä, vaan ne ovat nimestään huolimatta 100 % synteettistä materiaalia. Kerliltä löytyy valikoimasta myös silkkiripsiä ja edellisen ripsihuollon yhteydessä päätettiin kokeilun vuoksi laittaa mulle silkkiripsienpidennykset. Silkkiripset heijastavat valoa ja kapenevat päästä hieman voimakkaammin, mikä luo sen silkkisen efektin. Makuasia kummista tykkää enemmän. Mitään suurta eroa en kuitenkaan huomaa. Kannattaa vaan kertoa ripsiteknikolle minkälaista lopputulosta toivotte, niin hän osaa itse valita teille sopivan pituuden ja laadun eikä teidän itse tarvitse miettiä mitään näitä juttuja etukäteen.

Ystäväni tekee ripsienpidennysten lisäksi myös ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksiä. Jos itsellä on todella vaaleat ripset, niin omat ripset voisi ripsienpidennysten laiton yhteydessä kestovärjätä mustiksi, mutta myös ilman kestovärjäystäkin lopputulos on siisti ja luonnollinen, sillä mustia kestoripsiä on ripsissä sen verran tiheästi ja myös liima on mustaa, että niitä omia vaaleita ripsiä ei sieltä joukosta juurikaan näy.


Kerli on käynyt ripsienpidennys koulutuksen ja hänellä on siitä virallinen sertifikaatti. Hänen nettisivut löytyvät osoitteesta: kerlikesa.com Toimitilat hän on vuokrannut parturi-kampaamo Pop In:istä Turusta ( Maariankatu 6a), jossa hän ottaa nykyään asiakkaitaan vastaan. Kerlillä on myynnissä myös ripsenpidennyksiin soveltuvia oheistuotteita kuten hoitoaineita, ripsivärejä sekä lämmitettävä ripsentaivutin.

Nyt huippu-uutisena teille rakkaat lukijani, Kerli lupasi teille mahtavan avajaistarjouksen. Saatte siis vapaavalintaisesti joko minkki tai silkkiripsien laiton hintaan 70 €! ( Normaalihinta näillä ripsillä 81 ja 89 €.) Tarjous on voimassa 13.10.2013 asti.  Teidän tulee siis varata aika tähän mennessä, mutta ripsien laitto voi tapahtua myöhemminkin. Ajanvaraukset tulee tehdä osoitteessa info@kerlikesa.com tai numerosta: 0400 815 754. Voitte myös varata ajan soittamalla suoraan Pop In kampaamon numeroon: (02)2321387. Muistathan mainita blogini Golden Script ajanvarausta tehdessäsi. Tarvittavaa lisäinfoa löytyy osoitteesta: kerlikesa.com. Ohessa kuvia omista ripsenpidennyksistäni. Onko teillä kokemuksia minkki tai silkkiripsistä?
- Mindy <3

I had an amazing opportunity to try out these mink eyelash extensions, which I completely fell in love with. I asked for natural lashes, that would add just a little bit of length and volume to my own lashes. I really got what I wished for and much more. These lashes look so natural and honestly having the extensions make my life so much easier. I'm kinda getting hooked on these natural-looking lashes. An enormous thank you to my amazing friend, Kerli. Have you guys had mink eyelash extensions before, what are your thoughts on them?
- Mindy <3 

2 comments:

 1. Ihana blogi!:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, tosi kiva kuulla että tykkäilet.:) Meenkin kurkkaa sun blogin heti!

   Delete

Don't forget to follow me, that way it gets much easier for you to see all my fashion updates. - Mindy <3